Yoga met je baby


Leeftijd: van 6 weken tot (bijna) kruip

Een uur lang jij en je baby! Babyyoga is een liefdevolle en dynamische manier om te spelen met je kindje. Net als babymassage versterkt het jullie onderlinge band. Daarnaast steunen de speciaal ontwikkelde yogahoudingen je baby in zijn ontwikkeling en maken hem bewust van zijn eigen lijfje. Het samen plezier hebben staat centraal in de les. Door samen yoga te doen bouw je rustig aan je eigen conditie terwijl jullie samen bewegen, zingen, dansen, spelen en ontspannen.

Voor jou is de cursus een mooie gelegenheid in een gezellige sfeer andere moeders te ontmoeten met kindjes in dezelfde leeftijd, ervaringen uit te wisselen en je gesteund te voelen. Je leert meer over de ontwikkelingssprongen van je kindje en wat je kunt doen om deze ontwikkeling te steunen.

 

Daarnaast zijn er speciale mamamomentjes met oefeningen om je lichaam na de bevalling te versterken. Een waardevol uur voor jou en je baby om wekelijks naar uit te kijken!

 

Ook in 2012 zijn er weer diverse cursussen. Aarzel niet langer en meld je aan. Wil je eerst meer informatie, bel dan gerust naar 06 - 482 61 277 of lees de ervaringen van andere moeders.

 

 

liefdevol samen  2010 Privacy Policy Terms of Use

www.liefdevolsamen.nl