Babyyoga bij je thuis

 

 

Wil je babyyoga doen maar komt de lestijd je niet uit of wil je in je zwangerschapsverlof al weten hoe je op een verantwoorde en leuke manier met je baby speelt? Dan kan ik bij je thuis komen om in je eigen vertrouwde omgeving jou en je baby les te geven.

Samen kiezen we een dag en tijdstip dat jou goed uitkomt en in het ritme van je kindje past. De les duurt ongeveer een uur en is afgestemd op het ontwikkelingsniveau van je kindje. De eerste les is algemeen en geeft een goede indruk van wat babyyoga is en hoe je het in je dagelijkse routine met je kindje kunt inpassen. Eventueel kunnen we in een volgende sessie(s) specifiek ingaan op mogelijke problemen die je met je kindje ondervindt zoals buikkrampjes, overmatig huilen of slecht inslapen.

De kosten van een uur privé babyyoga zijn € 35 plus een kilometervergoeding vanaf Vreeland. Het is zeker mogelijk om samen met je partner de les te volgen. Babyyoga kun je veilig vanaf de geboorte met je kindje doen. Vanaf een maand of negen worden baby’s mobieler en is een privé les minder geschikt.

Wil je meer weten of een afspraak maken, bel me dan op 06-48261277. Mailen kan ook naar info@liefdevolsamen.nl.

 

liefdevol samen © 2010 • Privacy Policy • Terms of Use

www.liefdevolsamen.nl