Door wie?

 

 

Hallo.

Ik ben Monique Hoppenbrouwers-Hop ('71) en woon samen met mijn man Jurgen, onze zoons Daan (juli '09) en Thom (maart '11) en golden retriever Tristan in Vreeland.

 

Ik beoefen zelf al meer dan twaalf jaar yoga. Na de geboorte van Daan zocht ik een leuke cursus om samen met hem te doen. Via internet kwam ik terecht bij ZerlinesYoga® met je baby in Amsterdam en was direct enthousiast. Ik werd zelf sterker, had veel plezier met mijn zoontje, zag dat de oefeningen die we samen deden erg goed waren voor zijn ontwikkeling en ontmoette bovendien allemaal leuke moeders met kinderen in dezelfde leeftijd. Het was echt een uur quality time waar we samen iedere week weer naar uit keken. Omdat de liedjes en houdingen zo leuk en goed te onthouden waren, deden we de oefeningen ook veel thuis. Eigenlijk was bijna al ons spelen samen yoga!

 

Yoga met je baby of dreumes is in Nederland nog nauwelijks bekend en wordt bijna nog nergens gegeven. Omdat ik graag meer ouders kennis wil laten maken deze liefdevolle manier van spelen met je kindje, volgde ik in het voorjaar van 2010 de docentenopleiding van ZerlinesYoga®. Sinds september van dat jaar geef ik lessen baby- en dreumesyoga. Het is super om te zien hoe veel plezier de moeders en kindjes hebben in de les. Er zijn zoveel mooie momenten. Ik vind het echt een eer andere ouders dezelfde ervaring te geven als ik heb gehad: liefdevolle lessen met veel ruimte voor oprechte aandacht en plezier die mooie herinneringen worden om te koesteren.

 

Naast het geven van yogalessen werk ik als freelance marketingcommunicatie en sponsoring adviseur voor goede doelen.

Ik ben in het bezit van het EHBO diploma voor kinderongevallen en reanimatie.


Ik hoop je te zien in de les!
Monique

 

liefdevol samen © 2010 • Privacy Policy • Terms of Use

www.liefdevolsamen.nl