Yoga met je dreumes

Leeftijd: van kruip tot 2 jaar

En dan kan je baby kruipen en verandert er opeens een hele hoop. Je kindje wordt beweeglijker en zoekt fysiek zijn grenzen op.

Dreumesyoga is een yogacursus vol liefde en dynamiek. Tijdens de dreumesles zullen kruipende en lopende kindjes spelenderwijs en gezamenlijk yogahoudingen doen terwijl ze zitten, kruipen, staan, lopen, dansen en springen. Als ouder doe je de yoga ook mee, je dreumes in zijn beweeglijkheid volgend. Door samen de yogahoudingen te doen ontdek je jouw innerlijke kind weer en bouw je op een rustige manier aan je eigen conditie.

De lessen zijn gevuld met liedjes en houdingen speciaal voor dreumesen. Als je dreumes natuurlijkerwijs beweeglijker wordt, zal de yoga jullie vertrouwensband blijven verstevigen. Dreumesen worden door de yoga zekerder van hun lijfje en hun bewegingen. Ouders leren nog meer te ontspannen in hun ouderschap.

Voor jou is de cursus een mooie gelegenheid andere ouders te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en je gesteund te voelen. Ook leer je als ouder te ontspannen in bijzijn van je kindje. Echt een uur alleen voor jou en je energieke dreumes!

Ook in 2012 zijn er weer diverse cursussen. Aarzel niet langer en meld je aan. Wil je eerst meer informatie, bel dan gerust naar 06 - 482 61 277 of lees de ervaringen van andere moeders.

 

 

liefdevol samen  2010 Privacy Policy Terms of Use

www.liefdevolsamen.nl