Waar?

 

 

De lessen worden op zaterdagochtend gegeven in Loenersloot. Een klein dorpje centraal gelegen in de driehoek Amsterdam, Hilversum, Utrecht.
Daar ben je welkom in de prachtige yogastudio van de YOGAFLOOR.

 

Adres:

YOGAFLOOR

Slotlaan 1
3634 AN  Loenersloot

 

Loenersloot ligt aan de A2 tussen Amsterdam en Utrecht, afslag Vinkeveen. Onderaan de afslag neem je de N201 richting Hilversum. Bij de eerste stoplichten ga je linksaf naar Loenersloot.

Komende vanaf de N201 vanuit de richting Hilversum ga je na de brug over het Amsterdam-Rijnkanaal bij de tweede stoplichten rechtsaf richting Loenersloot.

 

Na de eerste wegversmalling vind je de YOGAFLOOR op de hoek in het witte huisje tegenover de ophaalbrug van het kasteel. Parkeren kun je verderop in de Slotlaan of in de volgende zijstraat aan je rechterhand, de Voorburgstraat. De ingang van de YOGAFLOOR vind je in de Slotlaan achter de poort in de houten schutting. Beneden is een gezellige ruimte met een grote tafel met stoelen waar je een kwartier voor de les welkom bent voor een kopje thee. Daar is tevens een toilet aanwezig en voldoende ruimte om je kindje rustig te voeden. De yogaruimte is de trap op naar boven en is sfeervol ingericht in rustige kleuren. De ruimte is veilig voor de kinderen. Er is een traphekje aanwezig en de stopcontacten zijn voorzien van beschermers.

 

In de yogaruimte zijn matten, bolsters en dekens aanwezig. Neem zelf een dekentje en al het andere wat je denkt nodig te hebben voor je kindje mee.


Slotlaan 1 weergeven op een grotere kaart

 

 

 

liefdevol samen  2010 Privacy Policy Terms of Use

www.liefdevolsamen.nl